0850 304 83 61

Şirket Sabit Hat

0542 304 83 61

Şirket Cep Hattı

09:00 - 18:30

Hafta içi Çalışma Saatleri

sepetiniz 0.00 TL
  1. Turnike Sistemleri

    Yazan : Bayi KOBİ | Kategori : BARİYER SİSTEMLERİ | 10 Eylül 2018, Pazartesi 17:24
    Turnike sistemleri genellikle hem güvenlik sağlanması gereken hem de sıra oluşma kapasitesine sahip mekânlarda uygulanan bir geçiş sistemidir. Turnike geçiş sisteminin çalışma mantığı öylesine basittir ve güvenlik sağlama konusunda da öyle başarılıdır ki garlar, metro durakları gibi pek çok yerde turnike geçişlerini görürüz.               Turnike geçiş sistemleri çok fazla insanın giriş çıkış yaptığı, bu yüzden güvenliğin de sağlanması gereken mekânlar için ortaya çıkmış bir üründür. Turnike geçiş sistemleri kartlı geçişte veya parmak izi ile geçişte kullanılabilir..
    Devamını Oku
  2. Bariyer sistemleri nedir?

    Yazan : Bayi KOBİ | Kategori : BARİYER SİSTEMLERİ | 6 Nisan 2017, Perşembe 18:49
                Birçok alanda kullanıma uygun olan ve geçişlerin daha güvenilir olmasını sağlayan bariyer sistemleri, farklı ihtiyaçlara yanıt verebilecek özelliklerde tasarlanmıştır. Üstün kalite standartlarına uygun olarak üretimi gerçekleştirilen ve uzun ömürlü kullanım olanağı sunan bariyer sistemleri tüm güvenlik ihtiyaçlarına en ideal çözüm önerilerini sunmaktadır. Yaşanması muhtemel bir olumsuz durum karşısında araçların giriş ve çıkışlarını kapatan bariyer sistemleri güvenliğin en üst seviyede olmasını sağlıyor. 
    Devamını Oku
  3. Bariyer Sistemlerinde Dikkat Etmeniz Gerekenler

    Yazan : Bayi KOBİ | Kategori : BARİYER SİSTEMLERİ | 14 Şubat 2017, Salı 12:11
    Pertasis firması olarak sizlere öncelikle bariyer sistemleri konusunda dikkat edilmesi gereken kısımları anlatacağız. Öncelikle; Kollu otopark bariyeri alırken, en önemli detay motorun çalışma voltajıdır. Bunlar 220V AC, 24V DC ve 12V DC olarak ayrılırlar. DC motorlar daha verimli ve yoğun kullanıma uygun olarak çalışmaktadırlar. Örneğin bizim bariyerimiz 12V DC motor olarak en iyi performans da çalışır. 6 metre kolda çalışırken bile motor yakma, mekanik dağıtma, ya da sigorta attırma gibi sorunlar karşınıza çıkmaz. Özellikle bariyerimizin ana kartı da hem çok basit hem de maksimum 50 kumanda tanıtılabilmektedir. Pertasis PB-207 model bariyerimizin en büyük özelliklerinden biri de kolunun..
    Devamını Oku