0850 304 83 61

Şirket Sabit Hat

0542 304 83 61

Şirket Cep Hattı

09:00 - 18:30

Hafta içi Çalışma Saatleri

sepetiniz 0.00 TL
  1. Xray Cihazı Satış

    Yazan : Bayi KOBİ | Kategori : X-RAY CİHAZLARI | 3 Mart 2021, Çarşamba 01:34
    Xray:             Her türlü güvenlik önlemlerinin dört dörtlük bir şekilde yapılması amacıyla xray cihazlarının satan sunan bu firma sayesinde artık güvenlik önlemleri güzel bir şekilde yapılmaktadır. Firmanın sunmuş olduğu bu hizmet sayesinde ve satışa sunmuş oldukları xray cihazlarında kolay bir şekilde insanlar kontrol edilebilmektedir. Firma xray cihazları konusunda kaliteli ve garantili satış hizmeti vermektedir.               Firmanın vermiş olduğu garanti sayesinde artık xraylardan kolay bir şekilde güvenlik önlemleri alınabilmektedir. Xray cihazı satış konusunda güvenilir elemanları ile satış işl..
    Devamını Oku
  2. Kapı Dedektörü Sitemlerinin Güvenlik Açısından Önemi

    Yazan : Bayi KOBİ | Kategori : KAPI TİPİ METAL ÜST ARAMA DEDEKTÖRLERİ | 10 Ocak 2021, Pazar 19:20
    Günümüzde artan terör olaylarına bağlı olarak farklı tipte önleyici sitemlerin yaratılması gerekliliği ortaya çıkmıştır. Bu gerekliliklerden bir tanesi olan özellikle toplu kullanılan mekânların güvenliklerinin sağlanmasında değişik teknolojik aletler kullanılmaktadır.               Bu aletlerden bir tanesi olan kapı dedektörü girilen toplu mekânlara herhangi bir delici, kesici, yaralayıcı vb. aletlerin girmesinin engellenmesi amacını taşımaktadır. Bu yönüyle kapı dedektörü ve başlarındaki güvenlik görevlilerine çok fazla iş düşmektedir. Bu konuda özellikle tehlike de olan toplu kullanım alanlarının korunması amacıy..
    Devamını Oku
  3. Xray Cihazları

    Yazan : Bayi KOBİ | Kategori : X-RAY CİHAZLARI | 10 Ocak 2021, Pazar 19:11
    Xray cihazları insanlara güvenlik alanında hizmet veren cihazlardır. Güvenlik insanların karşılanması gereken temel ihtiyaçlardan biridir. Güvenlik ihtiyacı çocukluktan yetişkinliğe kadar bizi takip eden içgüdüsel bir ihtiyaçtır. Bu ihtiyaç çerçevesinde insan güvenlikle ilgili malzeme, araç gereç geliştirmiş ve güvenlik teknolojisini oluşturmuştur. Xray de bu teknoloji ile ortaya çıkan araçlardan biridir.               Xray cihazlarının ortaya çıkmasında ekstra güvenlikli yapılar etkili olmuştur. Bunlara örnek olarak; havalimanları, alışveriş merkezleri, büyük iş hanları, otogarlar, konso..
    Devamını Oku